top of page

diensten en tarieven

BRUILOFT

Jullie speciale dag op een mooie cinematografische manier gefilmd en gemonteerd. Zo kun je deze dag zovaak als je maar wilt herbeleven. Er wordt audio opgenomen, mits mogelijk kunnen er dronebeelden gemaakt worden en er is zelfs een mogelijkheid tot live streamen tijdens jullie ceremonie. Alles is bespreekbaar. 

bedrijf

Wil jij extra klanten of misschien wel werknemers werven voor je bedrijf? Dan kan ik jou voorzien van een professionele en creatieve bedrijfs video. Met bewegend beeld en mooi geluid wordt alles op een leuke manier duidelijk gemaakt wat je doet, wie je bent en waar je bedrijf voor staat.  

promo

Verkoop jij producten en wil jij wat extra reclame maken? Dan is een promovideo iets voor jou! Samen bedenken wij een concept en een manier om jouw producten zo mooi mogelijk naar voren te laten komen. 

DOCUMENTAIRE

Wil jij graag je verhaal delen met de wereld? Of wil jij mensen iets bijscholen? Dan raad ik een documentaire film aan! Hier kun jij je gevoel in stoppen en wij zorgen ervoor dat dit gevoel ook daadwerkelijk overkomt op de kijkers. 

aftermovie

Jij organiseert hét festival of feest van het jaar en dan kan een toffe aftermovie natuurlijk niet missen! Een aftermovie is een geweldige terugblik voor jezelf en de gasten, maar ook een mooie sfeerimpressie voor de volgende keer dat je iets organiseert.

persoonlijk

Heb jij een gave hobby/sport en zou jij jezelf wel eens terug willen zien in je eigen actie film? Dan heb ik een heel leuk aanbod voor jou! Paardrijden, motor rijden, airsoften ect. Het kan allemaal op een hele gave en cinematografische manier in beeld gebracht worden! Mega leuk voor jezelf om terug te kijken maar ook zeker voor je socials. 

maresa%20logo-06_edited.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
bottom of page